izpis_h1_title_alt

Vpliv naravnih začimb in začimbnih ekstraktov na parametre kakovosti pasteriziranih gotovih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Janežič, Darja (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (525,23 KB)
MD5: 491FB917E31FBC84BF17A6354A9910A1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gotove jedi, pasterizirane gotove jedi, piščančji paprikaš, bograč, mleta rdeča paprika, ekstrakt rdeče paprike, senzorične lastnosti, kemijska sestava, obstojnost gotovih jedi, skladiščenje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [D. Janežič]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 59 f.
PID:20.500.12556/RUL-119020 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.4/.5+664.8/.9.036.037:543.06:579.24
COBISS.SI-ID:3217272 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1372
Število prenosov:99
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of natural spices and spice extracts on quality parameters of ready-to-eat foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ready-to-eat foods, pasteurizated ready-to-eat foods, chicken paprikash, bograc, red paprika, extract of red paprika, sensory properties, chemical composition, shelf life, storage

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj