Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv naravnih začimb in začimbnih ekstraktov na parametre kakovosti pasteriziranih gotovih jedi : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Janežič, Darja
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(525,23 KB)
MD5: 491FB917E31FBC84BF17A6354A9910A1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
pasterizirane gotove jedi
,
piščančji paprikaš
,
bograč
,
mleta rdeča paprika
,
ekstrakt rdeče paprike
,
senzorične lastnosti
,
kemijska sestava
,
obstojnost gotovih jedi
,
skladiščenje
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [D. Janežič]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 59 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119020
UDK:
641.4/.5+664.8/.9.036.037:543.06:579.24
COBISS.SI-ID:
3217272
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1372
Število prenosov:
99
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of natural spices and spice extracts on quality parameters of ready-to-eat foods : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready-to-eat foods
,
pasteurizated ready-to-eat foods
,
chicken paprikash
,
bograc
,
red paprika
,
extract of red paprika
,
sensory properties
,
chemical composition
,
shelf life
,
storage
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj