izpis_h1_title_alt

Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije rodu Campylobacter : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Basić, Ivana (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (686,59 KB)
MD5: 0DC6B6FB5A5980159FC6FE89CBFE2783

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, rast mikroorganizmov, ekstrakt rožmarina, protimikrobno delovanje, karnozolna kislina, obrambni mehanizmi, minimalna inhibitorna koncentracija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Basić]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 63 f.
PID:20.500.12556/RUL-119013 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67+579.24:547.9
COBISS.SI-ID:3227256 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1525
Število prenosov:103
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of rosemary extracts (Rosmarinus officinalis L.) against Campylobacter sp. : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Campylobacter, growth of microorganisms, rosemary extracts, antimicrobial activity, carnosic acid, resistance mechanisms, minimal inhibitory concentration

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj