Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije rodu Campylobacter : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Basić, Ivana
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(686,59 KB)
MD5: 0DC6B6FB5A5980159FC6FE89CBFE2783
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
patogeni mikroorganizmi
,
Campylobacter
,
rast mikroorganizmov
,
ekstrakt rožmarina
,
protimikrobno delovanje
,
karnozolna kislina
,
obrambni mehanizmi
,
minimalna inhibitorna koncentracija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [I. Basić]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 63 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119013
UDK:
579.67+579.24:547.9
COBISS.SI-ID:
3227256
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1525
Število prenosov:
103
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antimicrobial activity of rosemary extracts (Rosmarinus officinalis L.) against Campylobacter sp. : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
pathogens
,
Campylobacter
,
growth of microorganisms
,
rosemary extracts
,
antimicrobial activity
,
carnosic acid
,
resistance mechanisms
,
minimal inhibitory concentration
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj