izpis_h1_title_alt

Vpliv antioksidantov v ekstraktih rožmarina in zelenega čaja na senzorične lastnosti soka rdeče pomaranče : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Stibilj, Robert (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (975,78 KB)
MD5: 1947F0045D51F801B4AC9B1D88F3322F

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadni sokovi, sok rdeče pomaranče, naravni dodatki, naravni antioksidanti, rožmarinov ekstrakt, ekstrakt zelenega čaja, pasterizacija, senzorične lastnosti, antioksidativni potencial, DPPH, porjavenje soka, askorbinska kislina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [R. Stibilj]
Leto izida:2006
Št. strani:VIII, 48 f.
PID:20.500.12556/RUL-119008 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.81:634.31:577.1
COBISS.SI-ID:3257720 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:701
Število prenosov:68
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of antioxidants from rosemary and green tea on sensory properties in red orange juice : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fruit juices, orange juice, additives, natural antioxidants, rosemary extracts, green tea extract, pasteurization, sensory properties, antioxidative potential, DPPH, colour, ascorbic acid

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj