Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv antioksidantov v ekstraktih rožmarina in zelenega čaja na senzorične lastnosti soka rdeče pomaranče : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Stibilj, Robert
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(975,78 KB)
MD5: 1947F0045D51F801B4AC9B1D88F3322F
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadni sokovi
,
sok rdeče pomaranče
,
naravni dodatki
,
naravni antioksidanti
,
rožmarinov ekstrakt
,
ekstrakt zelenega čaja
,
pasterizacija
,
senzorične lastnosti
,
antioksidativni potencial
,
DPPH
,
porjavenje soka
,
askorbinska kislina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [R. Stibilj]
Leto izida:
2006
Št. strani:
VIII, 48 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119008
UDK:
663.81:634.31:577.1
COBISS.SI-ID:
3257720
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1032
Število prenosov:
106
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of antioxidants from rosemary and green tea on sensory properties in red orange juice : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fruit juices
,
orange juice
,
additives
,
natural antioxidants
,
rosemary extracts
,
green tea extract
,
pasteurization
,
sensory properties
,
antioxidative potential
,
DPPH
,
colour
,
ascorbic acid
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj