izpis_h1_title_alt

Senzorično ocenjevanje penečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Polanec, Maša (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,84 MB)
MD5: F640D3D4D6C126984A3F071E25DF1F14

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, peneče vino, klasični postopek, postopek charmat, senzorične lastnosti, senzorična analiza, ocenjevalci vin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Polanec]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 57 f., [27] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118962 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.223:543.92
COBISS.SI-ID:4249464 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1971
Število prenosov:163
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory evaluation of sparkling wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, sparkling wines, traditional method, charmat method, sensory properties, sensory analysis, wine tasters

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj