Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Senzorično ocenjevanje penečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Polanec, Maša
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,84 MB)
MD5: F640D3D4D6C126984A3F071E25DF1F14
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
peneče vino
,
klasični postopek
,
postopek charmat
,
senzorične lastnosti
,
senzorična analiza
,
ocenjevalci vin
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Polanec]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XI, 57 f., [27] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118962
UDK:
663.223:543.92
COBISS.SI-ID:
4249464
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1971
Število prenosov:
163
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sensory evaluation of sparkling wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
sparkling wines
,
traditional method
,
charmat method
,
sensory properties
,
sensory analysis
,
wine tasters
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj