izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih temperatur in načinov fermentacije na kakovost vina sorte laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Košak, Blaž (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Pogačnik da Silva, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (815,17 KB)
MD5: 69913551BC6A2F69113FE6AF6F1F8A7C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, alkoholna fermentacija, temperatura fermentacije, tehnološki postopki, laški rizling, kvasovke, Saccharomyces bayanus, kakovost vina, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Košak]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 66 f.
PID:20.500.12556/RUL-118940 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252/.253:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4485752 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1253
Število prenosov:124
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effect of the various temperatures and methods of fermentation on wine quality of Welschriesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, alcoholic fermentation, temperature of fermentation, methods of fermentation, Welschriesling, yeasts, Saccharomyces bayanus, wine quality, physicochemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj