Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih temperatur in načinov fermentacije na kakovost vina sorte laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Košak, Blaž
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(815,17 KB)
MD5: 69913551BC6A2F69113FE6AF6F1F8A7C
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
alkoholna fermentacija
,
temperatura fermentacije
,
tehnološki postopki
,
laški rizling
,
kvasovke
,
Saccharomyces bayanus
,
kakovost vina
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Košak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 66 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118940
UDK:
663.221:663.252/.253:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4485752
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1253
Število prenosov:
124
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of the various temperatures and methods of fermentation on wine quality of Welschriesling : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wine
,
alcoholic fermentation
,
temperature of fermentation
,
methods of fermentation
,
Welschriesling
,
yeasts
,
Saccharomyces bayanus
,
wine quality
,
physicochemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj