izpis_h1_title_alt

Postavitev kriterijev za senzorično vrednotenje sendvičev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Palčar, Irena (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Korošec, Mojca (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (609,16 KB)
MD5: 0D795B002E41B13D88E305CBEEEAE93D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hitra hrana, sendviči, pakiranje sendvičev, skladiščenje sendvičev, energijska vrednost, kemijska sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Palčar]
Leto izida:2016
Št. strani:IX, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-118914 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.84:641.1:621.798:543.92
COBISS.SI-ID:4677496 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:647
Število prenosov:89
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Setting up the criteria for the sensory evaluation of sandwiches : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fast food, sandwiches, sandwich packaging, storage of sandwiches, energy value, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj