Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Postavitev kriterijev za senzorično vrednotenje sendvičev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Palčar, Irena
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Korošec, Mojca
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(609,16 KB)
MD5: 0D795B002E41B13D88E305CBEEEAE93D
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
hitra hrana
,
sendviči
,
pakiranje sendvičev
,
skladiščenje sendvičev
,
energijska vrednost
,
kemijska sestava
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Palčar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118914
UDK:
641.84:641.1:621.798:543.92
COBISS.SI-ID:
4677496
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
981
Število prenosov:
108
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Setting up the criteria for the sensory evaluation of sandwiches : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fast food
,
sandwiches
,
sandwich packaging
,
storage of sandwiches
,
energy value
,
chemical composition
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj