Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Grubar, Jure
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,10 MB)
MD5: A1BA6192251048C254D5493846AACAB1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
rdeča vina
,
Modra frankinja
,
kakovost vina
,
maceracija
,
fenoli
,
fenolne spojine
,
antociani
,
flavonoidi
,
neflavonoidi
,
kemijska sestava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Grubar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 43 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118906
UDK:
663.252.1/.3:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4682104
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1346
Število prenosov:
174
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of the maceration time of grapes variety Blaufrankisch on extraction of polyphenols : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wine
,
red wines
,
Blaufrankisch
,
wine quality
,
maceration
,
phenols
,
phenol compounds
,
anthocyanins
,
flavonoids
,
nonflavonoids
,
chemical structure
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj