izpis_h1_title_alt

Fermentacijske lastnosti Saccharomyces in ne-Saccharomyces vinskih kvasovk : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Čeh, Božo (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,53 MB)
MD5: A15A9FAB9ABB164ADC4084053452D037

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:šipon, mošt, vinske kvasovke, Saccharomyces, ne-Saccharomyces, alkoholna fermentacija, vino, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Čeh]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 60 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118889 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:582.282.23:663.252.4:543.92
COBISS.SI-ID:4691320 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:880
Število prenosov:83
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fermentation characteristics of Saccharomyces and non-Saccharomyces wine yeasts : graduation thesis, university studies
Ključne besede:Šipon, musts, wine yeasts, Saccharomyces, non-Saccharomyces, alcoholic fermentation, wines, physico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj