Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | meso, prašičje meso, m. longissimus dorsi, kakovost mišičnine, SpVV, barva prašičjega mesa, zorenje mesa, pečenje mesa, strižna sila, kemijska sestava, neproteinski dušik, kreatin, kreatinin, proste amino kisline, reducirajoči sladkorji, HPLC-MS, heterociklični aromatski amini, karcinogene spojine, mutagene spojine |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo], [D. Došler] |
---|
Leto izida: | 2007 |
---|
Št. strani: | XIII, 109 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118871 |
---|
UDK: | 637.5\'64:641.526.3:543.61.062 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3386232 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1185 |
---|
Število prenosov: | 149 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|