izpis_h1_title_alt

Vpliv dodanega CoQ10 na njegovo vsebnost v tkivih piščancev in zmanjševanje oksidacijskega stresa med rejo : doktorska disertacija s področja živilstva
ID Jazbec Križman, Petra (Avtor), ID Golc-Wondra, Alenka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,30 MB)
MD5: 421B8482929FB638AA3A3F5D7F7E0952

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:piščanci, krma obogatena s CoQ10, CoQ10, holesterol, piščančje meso, frakcionacija celic piščančjih prsi, piščančji izdelki, piščančja plazma, antioksidativna mreža
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Biotehniška fakulteta], [P. Jazbec Križman]
Leto izida:2011
Št. strani:XVII, 106 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118861 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.54+636.085:577.161.6
COBISS.SI-ID:3909496 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:863
Število prenosov:95
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of added CoQ10 on its content in chicken tissues and reducing oxidative stress during raising : doctoral dissertation
Ključne besede:chickens, feed fortified with CoQ10, CoQ10, cholesterol, chicken meat, fractionation of chicken breast cells, chicken products, chicken plasma, antioxidative network

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj