Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodanega CoQ10 na njegovo vsebnost v tkivih piščancev in zmanjševanje oksidacijskega stresa med rejo : doktorska disertacija s področja živilstva
ID
Jazbec Križman, Petra
(
Avtor
),
ID
Golc-Wondra, Alenka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,30 MB)
MD5: 421B8482929FB638AA3A3F5D7F7E0952
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
piščanci
,
krma obogatena s CoQ10
,
CoQ10
,
holesterol
,
piščančje meso
,
frakcionacija celic piščančjih prsi
,
piščančji izdelki
,
piščančja plazma
,
antioksidativna mreža
Vrsta gradiva:
Doktorska disertacija
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Biotehniška fakulteta], [P. Jazbec Križman]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XVII, 106 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118861
UDK:
637.54+636.085:577.161.6
COBISS.SI-ID:
3909496
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
863
Število prenosov:
95
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of added CoQ10 on its content in chicken tissues and reducing oxidative stress during raising : doctoral dissertation
Ključne besede:
chickens
,
feed fortified with CoQ10
,
CoQ10
,
cholesterol
,
chicken meat
,
fractionation of chicken breast cells
,
chicken products
,
chicken plasma
,
antioxidative network
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj