Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Senzorični in prehranski parametri kakovosti sušene klobase z dodatkom probiotika in prebiotika : magistrsko delo
ID
Berčič, Tatjana
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rogelj, Irena
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(792,71 KB)
MD5: 59141DEAED3C959DEA673AACA73D9D39
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
sušene mesnine
,
sušene klobase
,
starterske kulture
,
probiotiki
,
prebiotiki
,
zmanjšana vsebnost maščob
,
senzorične lastnosti
,
prehranska vrednost
,
preživelost Lactobacillus paracasei subsp. paracasei
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Berčič], [BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
X, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118823
UDK:
637.52:579.67:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:
3233912
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
999
Število prenosov:
91
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sensory and nutritional properties of dry fermented sausages with the addition of probiotics and prebiotics : master of science thesis
Ključne besede:
meat products
,
dry-cured products
,
dry fermented sausages
,
starters
,
probiotics
,
prebiotics
,
low fat products
,
sensory properties
,
nutritional properties
,
survival Lactobacillus paracasei subsp. paracasei
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj