izpis_h1_title_alt

Senzorični in prehranski parametri kakovosti sušene klobase z dodatkom probiotika in prebiotika : magistrsko delo
ID Berčič, Tatjana (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rogelj, Irena (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (792,71 KB)
MD5: 59141DEAED3C959DEA673AACA73D9D39

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, sušene mesnine, sušene klobase, starterske kulture, probiotiki, prebiotiki, zmanjšana vsebnost maščob, senzorične lastnosti, prehranska vrednost, preživelost Lactobacillus paracasei subsp. paracasei
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Berčič], [BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-118823 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52:579.67:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3233912 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:999
Število prenosov:91
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory and nutritional properties of dry fermented sausages with the addition of probiotics and prebiotics : master of science thesis
Ključne besede:meat products, dry-cured products, dry fermented sausages, starters, probiotics, prebiotics, low fat products, sensory properties, nutritional properties, survival Lactobacillus paracasei subsp. paracasei

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj