izpis_h1_title_alt

Pakiranje perutninskih pleskavic s povečano vsebnostjo n-3 maščobnih kislin : magistrsko delo
ID Kakovič, Damir (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,05 MB)
MD5: C27313B4CC6ADB808DA6AED9F110ADE8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pakiranje živil, mesni izdelki, sekljanci, perutninske pleskavice, funkcionalna živila, n-3 maščobne kisline, modificirana atmosfera
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Kakovič]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 68 f.
PID:20.500.12556/RUL-118794 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:621.798:637.514.5:641.1:543.92
COBISS.SI-ID:4350584 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1126
Število prenosov:145
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Packaging of fresh poultry patties with increased content of n-3 fatty acids : M. Sc. Thesis
Ključne besede:food packaging, meat products, chicken patties, functional foods, n-3 fatty acids, modified atmosphere

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj