Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Pakiranje perutninskih pleskavic s povečano vsebnostjo n-3 maščobnih kislin : magistrsko delo
ID
Kakovič, Damir
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,05 MB)
MD5: C27313B4CC6ADB808DA6AED9F110ADE8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pakiranje živil
,
mesni izdelki
,
sekljanci
,
perutninske pleskavice
,
funkcionalna živila
,
n-3 maščobne kisline
,
modificirana atmosfera
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Kakovič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XI, 68 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118794
UDK:
621.798:637.514.5:641.1:543.92
COBISS.SI-ID:
4350584
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1126
Število prenosov:
145
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Packaging of fresh poultry patties with increased content of n-3 fatty acids : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
food packaging
,
meat products
,
chicken patties
,
functional foods
,
n-3 fatty acids
,
modified atmosphere
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj