Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID
Somrak, Eva
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jug, Tjaša
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadna vina
,
jabolčno vino
,
alkoholna fermentacija
,
jabolčni koncentrat
,
kvasovke
,
hrana za kvasovke
,
kemijska analiza
,
kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Somrak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118793
UDK:
663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:
4372344
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
2288
Število prenosov:
207
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
SOMRAK, Eva, 2014,
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
[na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Somrak. [Dostopano 13 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118793
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
fruit wines
,
apple wines
,
cider
,
alcoholic fermentation
,
apple concentrates
,
yeast strains
,
yeast nutrients
,
physico-chemical analysis
,
quality of apple wines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Vsebnost biogenih aminov v suhih salamah na slovenskem trgu
Razgradnja polikloriranih bifenilov s starterskimi kulturami za izdelavo sušenih mesnin
Osnove tehnologije izdelave sušenih salam
Opis fizioloških lastnosti seva Bifidobacterium breve IM 386
Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Laboratory Power Plant Model
The use of alternative energy sources in logistics
Otočno obratovanje elektrarn
OPPORTUNITIES TO REDUCE THE CONSUMPTION OF OIL DERIVATES IN MILITARY FORCES
DESIGNING AND CONSTRUCTIONING OF MOBILE BIOMASS ELECTRIC POWER-PLANT
Nazaj