Podrobno

Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID Somrak, Eva (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jug, Tjaša (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadna vina, jabolčno vino, alkoholna fermentacija, jabolčni koncentrat, kvasovke, hrana za kvasovke, kemijska analiza, kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Somrak]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118793 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:4372344 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:2288
Število prenosov:207
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SOMRAK, Eva, 2014, Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : E. Somrak. [Dostopano 13 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118793
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:fruit wines, apple wines, cider, alcoholic fermentation, apple concentrates, yeast strains, yeast nutrients, physico-chemical analysis, quality of apple wines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vsebnost biogenih aminov v suhih salamah na slovenskem trgu
  2. Razgradnja polikloriranih bifenilov s starterskimi kulturami za izdelavo sušenih mesnin
  3. Osnove tehnologije izdelave sušenih salam
  4. Opis fizioloških lastnosti seva Bifidobacterium breve IM 386
  5. Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Laboratory Power Plant Model
  2. The use of alternative energy sources in logistics
  3. Otočno obratovanje elektrarn
  4. OPPORTUNITIES TO REDUCE THE CONSUMPTION OF OIL DERIVATES IN MILITARY FORCES
  5. DESIGNING AND CONSTRUCTIONING OF MOBILE BIOMASS ELECTRIC POWER-PLANT

Nazaj