izpis_h1_title_alt

Karakterizacija manj znanih vrst slovenskega medu : magistrsko delo
ID Stankovič, Katja (Avtor), ID Korošec, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,62 MB)
MD5: F690837A65E16709C9160B8F3375C279

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, ajdov med, rešeljikov med, med divje češnje, fizikalno-kemijske lastnosti, pelodne lastnosti, senzorične lastnosti, senzorični profil
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Stankovič]
Leto izida:2016
Št. strani:XIV, 96 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118772 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:638.165.8:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4647032 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:840
Število prenosov:107
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Characterization of rare Slovenian honey types : M. Sc. Thesis
Ključne besede:honey, buckwheat honey, Prunus mahaleb honey, maple honey, wild cherry honey, physico-chemical properties, pollen properties, sensory properties, sensory profile

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj