Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv načina pridelave na vsebnost nitratov in skupnih fenolov v zelenjavi : magistrsko delo
ID
Stopar, Saša
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,16 MB)
MD5: B9A31203FFFF623DE75292A3098E92B1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
načini pridelave
,
konvencionalna pridelava
,
integrirana pridelava
,
ekološka pridelava
,
zelenjava
,
paprika
,
paradižnik
,
solata
,
nitrati
,
skupni fenoli
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Stopar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 54 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118764
UDK:
631.147:635.64+635.52:546.175:547.56
COBISS.SI-ID:
4738936
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1376
Število prenosov:
109
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of agricultural practice on nitrate and total phenols in vegetable : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
agricultural practices
,
conventional practice
,
integrated practice
,
ecology practice
,
vegetables
,
bell pepper
,
tomato
,
lettuce
,
nitrate
,
total phenols
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj