izpis_h1_title_alt

Vpliv načina pridelave na vsebnost nitratov in skupnih fenolov v zelenjavi : magistrsko delo
ID Stopar, Saša (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,16 MB)
MD5: B9A31203FFFF623DE75292A3098E92B1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:načini pridelave, konvencionalna pridelava, integrirana pridelava, ekološka pridelava, zelenjava, paprika, paradižnik, solata, nitrati, skupni fenoli
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Stopar]
Leto izida:2016
Št. strani:IX, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-118764 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:631.147:635.64+635.52:546.175:547.56
COBISS.SI-ID:4738936 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1376
Število prenosov:109
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of agricultural practice on nitrate and total phenols in vegetable : M. Sc. Thesis
Ključne besede:agricultural practices, conventional practice, integrated practice, ecology practice, vegetables, bell pepper, tomato, lettuce, nitrate, total phenols

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj