Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Razvoj mesnin z ergogenimi prehranskimi dodatki za različne tipe športnikov : magistrsko delo
ID
Stopar, Petra
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(918,10 KB)
MD5: 7C6CC80A16016FB518608282CDA59FD1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
prehrana športnikov
,
prehranski dodatki
,
ergogene snovi
,
koencim Q10
,
CoQ10
,
L-karnitin
,
kreatin
,
funkcionalna živila
,
mesne emulzije
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Stopar]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XI, 74 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118754
UDK:
641.1+613.2:796
COBISS.SI-ID:
4304504
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1153
Število prenosov:
123
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Development of meat products with ergogenic nutritional supplements for different types of athletes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
nutrition
,
sports nutrition
,
nutritional supplements
,
ergogenic substances
,
coenzyme Q10
,
CoQ10
,
L-carnitine
,
creatine
,
functional foods
,
physiochemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj