izpis_h1_title_alt

Razvoj mesnin z ergogenimi prehranskimi dodatki za različne tipe športnikov : magistrsko delo
ID Stopar, Petra (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (918,10 KB)
MD5: 7C6CC80A16016FB518608282CDA59FD1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, prehrana športnikov, prehranski dodatki, ergogene snovi, koencim Q10, CoQ10, L-karnitin, kreatin, funkcionalna živila, mesne emulzije, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Stopar]
Leto izida:2013
Št. strani:XI, 74 f.
PID:20.500.12556/RUL-118754 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1+613.2:796
COBISS.SI-ID:4304504 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:750
Število prenosov:87
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Development of meat products with ergogenic nutritional supplements for different types of athletes : M. Sc. Thesis
Ključne besede:nutrition, sports nutrition, nutritional supplements, ergogenic substances, coenzyme Q10, CoQ10, L-carnitine, creatine, functional foods, physiochemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj