Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Prehranska vlaknina v modelnih celodnevnih obrokih : magistrsko delo
ID
Zidar, Tina
(
Avtor
),
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,02 MB)
MD5: 62EC706312474B3C67A3AAAA6FFCE99B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
živila
,
celodnevni obroki
,
kemijska sestava
,
prehranska vlaknina
,
vsebnost prehranske vlaknine
,
analizne metode
,
encimsko-gravimetrična metoda
,
računalniški program Prodi 5.7 Expert Plus
,
priporočene dnevne vrednosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Zidar]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 60 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118752
UDK:
641.1+613.21:543.635.2
COBISS.SI-ID:
4395384
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1265
Število prenosov:
130
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Dietary fibre content of model daily meals : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
nutrition
,
foods
,
daily meals
,
chemical composition
,
dietary fibre
,
dietary fibre content
,
analytical methods
,
enzymatic-gravimetric method
,
computer programme Prodi 5.7 Expert Plus
,
recommended daily intake
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj