Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza primernosti metod določanja živosti kvasovk med zaporednimi fermentacijami piva : magistrsko delo
ID
Ogrinec, Aleš
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Zupan, Jure
(
Komentor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(4,25 MB)
MD5: 58499A32991C14EDF7191E60CBC56F88
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kvasovke
,
pivske kvasovke
,
Saccharomyces pastorianus
,
pivo
,
fermentacija piva
,
inokulacija
,
živost
,
vitalnost
,
kultivabilnost
,
flokulacija
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Ogrinec]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 63 f., [24] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118730
UDK:
663.123:582.282.23:577.12
COBISS.SI-ID:
4738168
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1246
Število prenosov:
161
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Analysis of methods for determining the yeast viability between successive beer fermentation : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
yeasts
,
brewing yeasts
,
Saccharomyces pastorianus
,
beer
,
beer fermentation
,
pitching
,
repitching
,
viability
,
vitality
,
cultivability
,
floculation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj