izpis_h1_title_alt

Analiza primernosti metod določanja živosti kvasovk med zaporednimi fermentacijami piva : magistrsko delo
ID Ogrinec, Aleš (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Zupan, Jure (Komentor), ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,25 MB)
MD5: 58499A32991C14EDF7191E60CBC56F88

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, pivo, fermentacija piva, inokulacija, živost, vitalnost, kultivabilnost, flokulacija
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Ogrinec]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 63 f., [24] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118730 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.123:582.282.23:577.12
COBISS.SI-ID:4738168 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:831
Število prenosov:111
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Analysis of methods for determining the yeast viability between successive beer fermentation : M. Sc. Thesis
Ključne besede:yeasts, brewing yeasts, Saccharomyces pastorianus, beer, beer fermentation, pitching, repitching, viability, vitality, cultivability, floculation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj