izpis_h1_title_alt

In vivo antioksidativna učinkovitost etanolnih izvlečkov propolisa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Petelinc, Tanja (Avtor), ID Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,07 MB)
MD5: F73A6271B44AC77414C8DF62E09DF6C4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:propolis, izvlečki propolisa, fenolne spojine, kavna kislina, p-kumarna kislina, ferulna kislina, fenetilni ester kavne kisline, in vivo, antioksidativna učinkovitost, kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, proteom, proteinski profil, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Cigut]
Leto izida:2010
Št. strani:XIV, 74 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118416 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.112:547.56:638.135
COBISS.SI-ID:3807352 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:1173
Število prenosov:168
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:In vivo antioxidant efficiency of ethanolic extracts of propolis : graduation thesis, university studies
Ključne besede:propolis, extracts of propolis, phenolic compounds, caffeic acids, p-coumaric acids, ferulic acid, caffeic acid phenethyl ester, CAPE, in vivo, antioxidant efficiency, yeasts, Saccharomyces cerevisiae, proteome, protein profile, two-dimensional gel electrophoresis, isoelectric focusing, SDS polyacrylamide gel electrophoresis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj