Podrobno

Transkriptomska analiza genov hmelja (Humulus lupulus L.) po okužbi s fitopatogeno glivo Verticillium albo-atrum Reinke & Berthold : doktorska disertacija
ID Progar, Vasja (Avtor), ID Javornik, Branka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Berne, Sabina (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (10,00 MB)
MD5: 6119628859231836F284F141A5421AB1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, Humulus lupulus, Verticillium nonalfalfae, RNA-Seq, diferenčno izražanje, kandidatni geni
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Progar]
Leto izida:2017
Št. strani:XI, 89, [11] str.
PID:20.500.12556/RUL-116878 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:575:633.791:632.4(043)=163.6
URN:URN:NBN:SI:doc-NG6NG0RS
COBISS.SI-ID:8873337 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.06.2020
Število ogledov:1882
Število prenosov:193
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PROGAR, Vasja, 2017, Transkriptomska analiza genov hmelja (Humulus lupulus L.) po okužbi s fitopatogeno glivo Verticillium albo-atrum Reinke & Berthold : doktorska disertacija [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : V. Progar. [Dostopano 16 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=116878
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Transcriptional analysis of hop genes (Humulus lupulus L.) following infection with phytopathogenic fungus Verticillium albo-atrum Reinke & Berthold
Ključne besede:hop, differential expression, candidate genes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv sorte in dolžine rastne dobe na pridelek in vsebnost izbranih antioksidantov v siljenem radiču (Cichorium intybus L.)
  2. Vpliv skladiščenja in sorte na vsebnost polifenolov, askorbinske kisline in antioksidativni potencial radiča (Cichorium intybus L.)
  3. Karakterizacija plodov jabolk sorte ʹGalaʹ glede na način gnojenja v sadovnjaku
  4. Fatty acid composition of leaves of forced chicory (Cichorium intybus L.)
  5. The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Matični mleček
  2. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  3. Uporaba organskih gnojil v integrirani pridelavi jabolk
  4. Fenolne in lipidne komponente v ekstraktu kave z različnim geografskim poreklom
  5. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo

Nazaj