izpis_h1_title_alt

Bioaktivne spojine propolisa in njihov vpliv na kvasovko Saccharomyces cerevisiae na celični in proteomski ravni : doktorska disertacija
ID Petelinc, Tanja (Avtor), ID Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (10,66 MB)
MD5: 0FD0A814AF1E7B876ACBDC226CE785CA

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:propolis, fenolne spojine, Saccharomyces cerevisiae, znotrajcelična oksidacija, celična metabolna energija, celična živost, celični privzem, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, subcelularna proteomika, diferencialna detergentna frankcionacija, sirtuinska aktivnost
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Petelinc]
Leto izida:2015
Št. strani:XI, 111 f.
PID:20.500.12556/RUL-116469 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.135:547.56:577.112.088
URN:URN:NBN:SI:doc-NFY7EIRW
COBISS.SI-ID:4522616 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.05.2020
Število ogledov:1058
Število prenosov:203
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Bioactive compounds of propolis and their effect on yeast Saccharomyces cerevisiae at cellular and proteome level
Ključne besede:propolis, phenolic compounds, Saccharomyces cerevisiae, intracellular oxidation, cellular metabolic energy, cell viability, cellular uptake, two-dimensional gel electrophoresis, subcellular proteomics, differential detergent fractionation, sirtuin activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj