Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | Brettanomyces bruxellensis, Saccharomyces cerevisiae, yeasts, vinylphenol reductase, heterologous expression, wine spoilage, wine fermentation, volatile phenols, 4-vinylphenol, 4-ethylphenol, defined synthetic medium, gene expression, regulation of gene expression, vectors, plasmids, promoter |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [L. Kranjc] |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Št. strani: | XIV, 119, [16] f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-116460 |
---|
UDK: | 602.3:582.282.23:579.22:577.15(043.3) |
---|
URN: | URN:NBN:SI:doc-W8KUNJFQ |
---|
COBISS.SI-ID: | 886135 |
---|
Datum objave v RUL: | 24.05.2020 |
---|
Število ogledov: | 1313 |
---|
Število prenosov: | 266 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|