Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava vsebnosti taninov različnih genskih virov navadne (Fagopyrum esculentum Moench) in tatarske (Fagopyrum tataricum Gaertn.) ajde : magistrsko delo
ID
Cvetanoska, Maja
(
Avtor
),
ID
Luthar, Zlata
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Štajner, Nataša
(
Član komisije za zagovor
),
ID
Regvar, Marjana
(
Član komisije za zagovor
),
ID
Murovec, Jana
(
Član komisije za zagovor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,01 MB)
MD5: 2A0A2FF147B844DFB36A5779E6B753EA
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
tanini
,
genski viri
,
navadna ajda
,
tatarska ajda
,
poljščine
,
sorte
,
populacije
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Cvetanoska]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 32 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-116340
UDK:
633.12:547.98(043.2)
COBISS.SI-ID:
8542585
Datum objave v RUL:
24.05.2020
Število ogledov:
1136
Število prenosov:
155
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of tannin content in various genetic sources of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.)
Ključne besede:
tannins
,
genotype
,
common buckwheat
,
tartary buckwheat
,
crops
,
sorts
,
populations
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj