Podrobno

Vsebnost kovin (Cd, Zn, Pb, Cu) v izbranih aromatičnih in zdravilnih zeliščih : diplomsko delo
ID Peklenk, Tjaša (Avtor), ID Zupan, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,95 MB)
MD5: 721298F9B79278E54E7937E60B7C6FEC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kemija tal, težke kovine, tla, aromatične rastline, zdravilna zelišča, baker, svinec, cink
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Peklenk]
Leto izida:2014
Št. strani:XIII, 46, [8] f.
PID:20.500.12556/RUL-115529 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.8:635.7:543.621:546.4/.8(043.2)
COBISS.SI-ID:7978873 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:10243
Število prenosov:214
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PEKLENK, Tjaša, 2014, Vsebnost kovin (Cd, Zn, Pb, Cu) v izbranih aromatičnih in zdravilnih zeliščih : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Peklenk. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=115529
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Metal content (Cd, Zn, Pb, Cu) in selected aromatic and medicinal herbs
Ključne besede:pedology, soil chemistry, heavy metals, aromatic plants, medicinal plants, zinc, lead, cadmium, copper

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Improving the nutritional value and a shelf life of bread with the addition of grape pomace and olive cake
  2. Heating of matter by microwaves without convection
  3. Influence of trehalose addition on technological and sensory properties of bread
  4. Different Saccharomyces cerevisiae yeast strains application for breadmaking
  5. Influence of adding sourdough with sprouted spelt seeds on technological and sensory characteristics of bread
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Organizacija protokolarnega dogodka
  2. Poslovanje v evropskem prostoru
  3. Meja z Republiko Avstrijo
  4. Več plati Schengena
  5. Mednarodne pogodbe in sporazumi ter njihova vloga pri vključevanju Slovenije v Evropsko unijo

Nazaj