izpis_h1_title_alt

Količina in kakovost hrušk (Pyrus communis L.) sort 'Viljamovka' in 'Conference' po redčenju cvetov z amonijevim tiosulfatom : magistrsko delo
ID Kodelja, Tanja (Avtor), ID Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,11 MB)
MD5: 9920CFDD0AD9EA7E4610A6DBD1C352EA

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruške, Pyrus communis L., sladkorji, organske kisline, redčenje, amonijev tiosulfat
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Kodelja]
Leto izida:2013
Št. strani:XIII, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-115471 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.13:631.542.2:631.524.6(043.2)
COBISS.SI-ID:7555449 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1455
Število prenosov:174
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quantity and quality of pear (Pyrus communis L.) cvs. 'Williams' and 'Conference' after thinning with ammonium thiosulfate
Ključne besede:fruit growing, pears, sugars, organic acids, thinning, ammonium thiosulfate

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj