izpis_h1_title_alt

The changes in the fruit chemical composition of four apple cultivars (Malus domestica Borkh.) from harvest till spring : M. Sc. thesis
ID Pleić, Tamara (Avtor), ID Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,34 MB)
MD5: 6539C174F861E1B3A54C138F90167C88

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, apple, Malus domestica, chemical composition, storage, fruit, phenolics, sugars, acids, ULO-storage
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Pleić]
Leto izida:2015
Št. strani:XVII, 71 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-115402 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.11:543.61:547(043.2)
COBISS.SI-ID:8250745 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1042
Število prenosov:160
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Spremembe v kemični sestavi plodov štirih sort jablane (Malus domestica Borkh.) od obiranja do pomladi
Ključne besede:sadjarstvo, jablana, Malus domestica, kemična sestava, skladiščenje, plodovi, fenoli, sladkorji, kisline, ULO-atmosfera

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj