izpis_h1_title_alt

Antioksidativni potencial pire (Triticum aestivum L. var. spelta), navadne ajde (Fagopyrum esculentum Moench) in tatarske ajde (Fagopyrum tataricum Gaertn.) : magistrsko delo
ID Lukšič, Lea (Avtor), ID Kreft, Ivan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (817,98 KB)
MD5: F031F73E18F0E861DC33B125C4212335
PID: 20.500.12556/rul/7780026d-1436-4963-81a2-a78de8cc1a5c

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žita, ajda, navadna ajda, Fagopyrum esculentum, tatarska ajda, Fagopyrum tataricum, pira, Triticum aestivum L. var. spelta, antioksidanti, fenoli, polifenoli, tanini
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Lukšič]
Leto izida:2012
Št. strani:IX, 34 f.
PID:20.500.12556/RUL-1093 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.111.6:633.12:54(043.2)
COBISS.SI-ID:7176057 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2796
Število prenosov:468
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grain, spelt, buckwheat, common buckwheat, Fagopyrum esculentum, tartary buckwheat, Fagopyrum tataricum, antioxidants, phenols, polyphenols, tannins

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj