1. Vpliv sušilnega postopka na kakovost sušenja bukovineIgor Lapajne, 2007, undergraduate thesis Keywords: les, bukev, sušenje lesa, vakuumsko sušenje, komorsko sušenje, sušenje na prostem, sušilni postopki Full text (file, 1,29 MB) |
2. Izdelki iz hrušk cv. Pituralka in njihova prehranska vrednostGaja Vlaj, 2007, undergraduate thesis Keywords: hruške, cv. Pituralka, trdota, barva, kemijska sestava, prehranska vrednost, sadni izdelki, vakuumsko pakiranje, termostabilna PA, PP folija, senzorična analiza Full text (file, 742,42 KB) |
3. Robotska celica za strego linijske sušilnice keramičnih ceviTADEJ KREŽE, 2016, undergraduate thesis Keywords: robotska celica, HMI (ang. Human Machine Interface), krmilnik, senzor, robotika, manipulacija, vrtalne enote, vakuumsko prijemalo, rotacijska enota Full text (file, 2,77 MB) |
4. Robotska manipulacija in razvrščanje mikroskopskih stekel in tkivnih blokovANDREJ LINDIČ, 2016, undergraduate thesis Keywords: mikroskopsko steklo, tkivni blok, manipulacija, razvrščanje, QR koda, industrijski robot, vakuumsko prijemalo, pnevmatsko prijemalo Full text (file, 3,67 MB) |
|
|
|
8. Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenjaMarjetka Kastelic Švab, 2016, master's thesis Keywords: rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti Full text (file, 1,43 MB) |
|
10. Obstojnost vakuumsko pakirnega kuhanega siraUrša Runtič, 2013, undergraduate thesis Keywords: mlečni izdelki, siri, kuhani siri, obstojnost, pakiranje, vakuumsko pakiranje, Slovenija, diplomske naloge Full text (file, 870,48 KB) |