Ključne besede: pripravljene jedi, ocvrte piščančje prsi, piščančje meso, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, sončnično olje, namensko olje za cvrenje, postanost, kontrola kakovosti, fizikalno-kemijske analize, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,05 MB)
Ključne besede: triatlon, program, vadba, tekmovalci, moč, ciklizacija, obremenitev, mrtvi dvig, potisk s prsi, počepCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: triatlon moči, podporna oprema, počep, potisk s prsi, mrtvi dvigCelotno besedilo (datoteka, 2,10 MB)
Ključne besede: piščanci, krma obogatena s CoQ10, CoQ10, holesterol, piščančje meso, frakcionacija celic piščančjih prsi, piščančji izdelki, piščančja plazma, antioksidativna mrežaCelotno besedilo (datoteka, 1,30 MB)