1. Postranski gozdni proizvodiMarjan Lipoglavšek, 2003, učbenik za višje in visoke šole Ključne besede: gozdni proizvod, postranski gozdni proizvod, lubje, veja, oglje, veja, oglje, stelja, gozdni plod, zelišče, paša, rastlinstvo, živalstvo Celotno besedilo (datoteka, 26,98 MB) |
2. Fizikalne lastnosti ploda oreha (Juglans regia L.)Rajko Bernik, Anita Solar, Denis Skok, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: oreh, juglans regia, plod, strojno drobljenje, kakovost drobljenja, sorte, drobljenje, luščina, fizikalne lastnosti plodov Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. Vpliv tehnoloških ukrepov in svetlobnih razmer na kakovost plodov paradižnika (Solanum lycopersicum Mill.)Lukas Belušić, 2023, diplomsko delo Ključne besede: Paradižnik, plod, svetloba, tehnologija, gnojenje, LED, namakanje, stres Celotno besedilo (datoteka, 293,22 KB) |
|
|
6. Učinki kajenja med nosečnostjo na plodPetra Bartol, 2017, diplomsko delo/naloga Ključne besede: diplomska dela, babištvo, maternalno kajenje, pasivno kajenje, nosečnost, plod, posledice Celotno besedilo (datoteka, 1,33 MB) |
|
8. Vpliv podlag in namakanja na kakovost plodov češnje 'Regina' (Prunus avium L.)Sanja Šinkovec, 2018, diplomsko delo Ključne besede: sadjarstvo, češnja, Prunus avium, 'Regina', podlaga, namakanje, plod, kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,04 MB) |
|
10. Določitev primerne zrelosti češenj (Prunus avium L.) kolekcije SweetAnja Blažič, 2019, magistrsko delo Ključne besede: sadjarstvo, češnja, Prunus avium, zorenje, plod, masa, trdota, barva Celotno besedilo (datoteka, 2,35 MB) |