Ključne besede: perutnina, kokoši, pitovni piščanci, pitovne lastnosti, klavne lastnosti, genetika, nekodirajoče RNA, genetska variabilnostCelotno besedilo (datoteka, 1,62 MB)
Ključne besede: perutnina, kopuni, preluks-G, prehrana živali, krma, koruza, energija, pitovne lastnosti, klavne lastnosti, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 293,97 KB)
Ključne besede: kunci, prehrana živali, kostanjevi tanini, hrastovi tanini, krmni dodatki, pitovne lastnosti, klavne lastnosti, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 246,61 KB)
Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, pitovne lastnosti, klavne lastnosti, genotip, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 649,92 KB)
Ključne besede: prehrana živali, kunci, sestava, laktacija, odstavitev, prebava, pitovne lastnosti, visokošolske diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 1,41 MB)
Ključne besede: kunci, prehrana živali, kostanjevi tanini, Farmatan, prebava, pitovne lastnosti, zdravstveno stanje, dermatofitoze, Trichophyton mentagrophytes, okužbe, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 1,05 MB)