Ključne besede: mesni izdelki, kranjska klobasa, nitritna sol, kuhinjska sol, manjša vsebnost soli, aroma, barva, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 703,22 KB)
Ključne besede: šunka, prekajena šunka, nitritna sol, nadomestek soli, fosfati, zmanjševanje soli, barva, slanost, senzorične lastnosti, tehnološka kakovostCelotno besedilo (datoteka, 954,91 KB)
Ključne besede: mesni izdelki, paštete, jetrna pašteta, morska sol, nitritna sol, fosfati, zmanjševanje soli, barva, tekstura, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 572,56 KB)
Ključne besede: emulzije, mesne emulzije, vsebnost soli, nitritna sol, morska sol, kosmičena sol, solni cvet, fizikalno-kemijske lastnosti, tekstura, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 503,08 KB)