Keywords: gotove jedi, polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, antioksidanti, ekstrakt rožmarina, obstojnost gotovih jedi, skladiščenje, senzorične lastnosti, kemijska sestava, oksidacija lipidov, mikrobiološka kakovostFull text (file, 453,92 KB)
Keywords: delikatesne solate, pakiranje, modificirana atmosfera, senzorične lastnosti, kemijska sestava, energijska vrednost, obstojnost, mikrobiološka kakovostFull text (file, 547,33 KB)
Keywords: breskve, plesni, Penicillium expansum, toplotna obdelava, topla voda, mikrobiološka obstojnostFull text (file, 1,04 MB)
Keywords: navadni krap, Cyprinus carpio, mikrobiološka obstojnost, protimikrobno delovanje, izvleček rožmarina, puferiran kis, Pseudomonas spp., Shewanella spp.Full text (file, 872,81 KB)
Keywords: kruh, testo, plesni, kakovost, kvar, reološke lastnosti, vzhajalne lastnosti, fizikalne lastnosti, tehnološke lastnosti, senzorične lastnosti, mikrobiološke lastnosti, mikrobiološka obstojnost, gobe, bukov ostrigar, Pleurotus ostreatus liofilizat, vročevodni izvlečekFull text (file, 2,15 MB)
Keywords: cvetni prah, osmukanec, shranjevanje, sušenje, mikrobiološka obstojnost, protimikrobna aktivnostFull text (file, 2,88 MB)
Keywords: gotove jedi, piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem, testenine z mesno omako, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, obstojnost gotovih jedi, skladiščenje, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost, prekinjena hladna verigaFull text (file, 1,26 MB)