1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv izbranih funkcionalnih dodatkov na lastnosti testa in kruha ter mikrobiološko obstojnost Ana Griz, 2018, master's thesis Keywords: živila, kruh, obstojnost živil, protimikrobne snovi, plesni, inhibicija plesni, funkcionalna živila, reološke lastnosti testa, rožič, Ceratonia siliqua, rožičeva moka, melasa, vlakna sladkorne pese |
2. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače Monika Šporin, 2019, doctoral dissertation Keywords: kruh, grozdne tropine, oljčna pogača, reološke lastnosti testa, senzorične lastnosti, fenolne spojine, antioksidativna aktivnost, prehranska vlaknina, protimikrobno delovanje |
3. Ocena učinka tal in stropa modificiranega mini BESTesta pri dveh skupinah starejših odraslih Darja Rugelj, Matic Sešek, 2019, original scientific article Keywords: ocenjevanje ravnotežja, starejši, merske lastnosti testa |