1. Postavitev sistema HACCP v prehranski verigi nove Pediatrične klinikeTina Jakop, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, procesna kontrola, HACCP, bolnišnična kuhinja, Pediatrična klinika v Ljubljani, nabava živil, skladiščenje živil, priprava jedi, distribucija jedi, kritične kontrolne točke, alergeni, temperatura, čas Celotno besedilo (datoteka, 1,24 MB) |
2. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnineVanja Uhan, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram Celotno besedilo (datoteka, 1,54 MB) |
3. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkovTina Tušar, 2011, diplomsko delo Ključne besede: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. Celotno besedilo (datoteka, 3,15 MB) |
4. Novi pristopi pri analiziranju prometne varnostiTadej Dragan, 2014, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska naloga, VSŠ, črne točke, nevarna mesta, metode prostorske statistike, metoda kritične stopnje nezgod, zgoščevanje nezgod Celotno besedilo (datoteka, 3,45 MB) |
|
6. Končno-dimenzionalna realna Morsova teorijaLeon Lampret, 2012, magistrsko delo Ključne besede: gladka mnogoterost, Morsova funkcija, Morsova lema, indeks kritične točke, sedlo, dodajanje ročaja, CW-dekompozicija, homologija, Bettijeva števila, Morsove neenakosti Celotno besedilo (datoteka, 543,91 KB) |
7. IDENTIFIKACIJA KRITIČNIH TOČK PROMETNIH NESREČ S SMRTNIM IZIDOM IN TEŽJIMI POŠKODBAMI V REPUBLIKI SLOVENIJIKLEMEN PREBIL, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: prometne nesreče, dejavniki prometnih nesreč, kritične točke, prostorske razporeditve, kernelova metoda, kritični odseki, javno dostopni podatki Celotno besedilo (datoteka, 3,82 MB) |
8. Določitev kontrolnih in kritičnih kontrolnih točk z analizo tveganja v proizvodnji jogurtaMitja Kozamernik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, jogurt, kontrolne točke, kritične kontrolne točke, HACCP, varna hrana, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 550,88 KB) |