|
2. Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vinaMaja Ambrožič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 781,49 KB) |
3. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne aromeMatija Rednak, 2007, diplomsko delo Ključne besede: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH Celotno besedilo (datoteka, 502,67 KB) |
4. Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vinAna Miklavčič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vino, liofilizacija vina, polifenoli, etanol, glicerol, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 970,87 KB) |
|
|
7. Razvoj enostavne spletne aplikacije z uporabo fleksibilnega ogrodja na odprtokodnih knjižnicahDavid Sedlar, 2010, diplomsko delo Ključne besede: spletna aplikacija, orodja, komponente, ogrodje, uporabniške zahteve, znanje, izkušnje, primer implementacije, računalništvo, univerzitetni študij, diplomske naloge Celotno besedilo (povezava drugam) |
8. Analiza in uporaba časopisnih kartKatarina Rauh, 2005, diplomsko delo Ključne besede: geodezija, diplomska dela, UNI, tematske karte, elementi vsebine, komponente oblikovanja, kakovost, izdelava Celotno besedilo (datoteka, 7,46 MB) |
9. Parametrične dinamične konstrukcijske komponente za prefabricirane AB elementeJure Česnik, 2012, diplomsko delo Ključne besede: gradbeništvo, diplomska dela, UNI, B-GR, parametrične dinamične komponente, BIM, CAD, prefabricirani elementi, SketchUp, vtičnik, računalniški model 3D Celotno besedilo (datoteka, 3,72 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|