Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski časCelotno besedilo (datoteka, 792,92 KB)
Ključne besede: vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov, indukcijski čas, modelne alkoholne raztopine, električna prevodnostCelotno besedilo (datoteka, 615,15 KB)
Ključne besede: Indukcijski stroj, vektorska teorija, koordinatni sistem rotorskega polja, simulacija, programCelotno besedilo (datoteka, 1,40 MB)
Ključne besede: mikrokrmilnik, grafični prikazovalnik, indukcijski grelec, resonančna frekvencaCelotno besedilo (datoteka, 4,46 MB)
Ključne besede: rastlinska olja, sončnično olje, olje oljne ogrščice, prepečenec, oksidacijska stabilnost, antioksidanti, rancimat, indukcijski čas, antioksidativna učinkovitostCelotno besedilo (datoteka, 1,71 MB)
Ključne besede: ričkovo olje, konopljino olje, oksidativna stabilnost, kristalizacija, fazni prehodi, rancimat, diferenčna dinamična kalorimetrija, indukcijski časCelotno besedilo (datoteka, 1,70 MB)
Ključne besede: električni stroj, indukcijski stroj, matematični model, Simulink, regulacija, vrtilna hitrost.Celotno besedilo (datoteka, 4,12 MB)