1. Odnos javnosti do gensko spremenjenih organizmov v prehrani ljudiBranka Perko, 2006, diplomsko delo Ključne besede: genski inženiring, gensko spremenjene rastline, transgene rastline, etika, javnost, mnenjski vprašalnik, Slovenija, ankete Celotno besedilo (datoteka, 398,61 KB) |
2. Načela vrednotenja biološke varnosti gensko spremenjene hraneAndreja Bergant, 2008, diplomsko delo Ključne besede: biotehnologija, genski inženiring, gensko spremenjeni organizmi, gensko spremenjena hrana, biološka varnost, tveganje za zdravje, vrednotenje, toksičnost, alergenost, zakonodaja, javno mnenje, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 751,76 KB) |
3. Vpliv morfologije spermijev na izid postopka neposrednega vnosa spermija v citoplazmo jajčne celice (ICSI) v programu zunajtelesne oploditveKatja Knez, 2009, diplomsko delo Ključne besede: neplodnost, moška neplodnost, sperma, morfologija sperme, spermiogram, neposredni vnos sperme, jajčece, citoplazma jajčne celice, ICSI, umetna oploditev, genski inženiring, IMSI, zarodek, razvoj zarodka Celotno besedilo (datoteka, 3,40 MB) |
|
|
|
7. Protocols for in vitro cultures and secondary metabolite analysis of aromatic and medicinal plants2009, priročnik Ključne besede: zdravilne rastline, dišavnice, kemijska analiza rastlin, mikropropagacija, metabolizem, tehnike gojenja, celične kulture, sekundarni metaboliti, rastlinski izvlečki, biotehnologija, molekularni markerji, mikrosateliti, bioreaktorji, biotransformacija, genski inženiring, gensko spremenjene rastline Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|