1. Povečanje vsebnosti selena v radiču (Cichorium intybus L.)Marko Černe, 2007, diplomsko delo Ključne besede: zelenjadarstvo, radič, Cichorium intybus, selen, dodajanje selena, škropljenje, foliarno škropljenje, namakanje, funkcionalna hrana, zdravje Celotno besedilo (datoteka, 420,31 KB) |
2. Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkovTomaž Plankar, 2010, diplomsko delo Ključne besede: džemi, marmelade, jabolčna sadna kaša, dodajanje sladkorja, koncentriranje sadne kaše, hidroliza saharoze, HPLC, določanje sladkorjev, topna suha snov, saharoza, fruktoza, glukoza, jabolčna kislina, organske kisline Celotno besedilo (datoteka, 665,56 KB) |
|
|
|
|
7. Končno-dimenzionalna realna Morsova teorijaLeon Lampret, 2012, magistrsko delo Ključne besede: gladka mnogoterost, Morsova funkcija, Morsova lema, indeks kritične točke, sedlo, dodajanje ročaja, CW-dekompozicija, homologija, Bettijeva števila, Morsove neenakosti Celotno besedilo (datoteka, 543,91 KB) |
|
9. Izboljšava funkcionalnosti aktivnega blata v biološki čistilni napravi z zmanjševanjem deleža filamentoznih bakterijTina Zupančič, 2015, magistrsko delo Ključne besede: filamentozne bakterije, odpadne vode, biološke čistilne naprave, aktivno blato, napihovanje blata, obdelava s solmi, prepihovanje blata, dodajanje maščob Celotno besedilo (datoteka, 3,51 MB) |
|