Ključne besede: kvasovke, vinske kavsovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alkoholna fermentacija vina, mikrobne interakcije, aromatske spojine, biosinteza, hlapni fenoli, hidroksicimetove kisline, DNA mikromreže, membranski bioreaktor, PCR v realnem času, disertacijeCelotno besedilo (datoteka, 7,39 MB)
Ključne besede: OTC zdravila, zdravila brez recepta, pomožne snovi, preobčutljivost, neželeni učinki, toksični učinki, prehranski dodatki, otroci, sladila, aromatske spojine, hiperaktivnostCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: Nitriranje, fenol, nitrofenol, aromatske spojineCelotno besedilo (datoteka, 1,46 MB)
Ključne besede: biologija, glive, avtomehanična delavnica, ogljikovodiki, aromatske spojine, toluen, n-heksadekanCelotno besedilo (datoteka, 1,93 MB)