Ključne besede: živila, kisle kumarice, blagovne znamke, potrošniki, senzorična ocenaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: penetometrija, merjenje razmazanosti, reološki parametri, kreme, senzorična ocena, reologijaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: testenine, blagovna znamka, senzorična ocena, potrošniki, vedenje potrošnikov, nakupovalne navadeCelotno besedilo (datoteka, 2,23 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: perutnina, piščančje meso, sistem reje, senzorična ocena, percipirana kakovost, potrošniki, nakupovalne navade, vedenje potrošnikovCelotno besedilo (datoteka, 3,57 MB)
Ključne besede: senzorična analiza, potrošniki, preskusi razlikovanja, preskus triangel, preskus določanja stopnje razlike, preskus treh alternativ, test χ2, statistična moč, pristranost odziva, ocena velikosti učinka d', Thurstonovo modeliranje, jabolčni nektarCelotno besedilo (datoteka, 4,18 MB)