Ključne besede: skladiščenje zelenjave, poobiralne spremembe, paradižnik, Lycopersicon esculentumCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: sadje, zelenjava, prehranska vrednost, fenolne spojine, polifenoli, flavonoidi, karotenoidi, ekstrakcija, prehranske vlaknine, antioksidativna aktivnost, zdravje, poobiralne spremembe, kvar sadja, kvar zelenjaveCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: skladiščenje sadja, kaki, Diospyros kaki Thunb., vpliv svetlobe, LED diode, tema, kakovost živil, barva, trdota, poobiralne spremembeCelotno besedilo (datoteka, 1,49 MB)
Ključne besede: slive, Prunus domestica, skladiščenje, normalna atmosfera, modificirana atmosfera, poobiralne spremembe, fizikalno-kemijske lastnosti, masa, trdota, suha snov, kisline, sladkorji, barva, fenolne snovi, antioksidativni potencialCelotno besedilo (datoteka, 737,29 KB)
Ključne besede: sadje, površina sadja, kutikula, poobiralne spremembe, mejni kot, zeta potencial, mikroskopija, pritrditev bakterijCelotno besedilo (datoteka, 1,02 MB)