Ključne besede: cvrtje, olja, mesne kroglice, maščobe, rastlinska olja, večkratno cvrtje, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti, točka dimljenjaCelotno besedilo (datoteka, 3,41 MB)
Ključne besede: maščobe, olja, oleogeli, čebelji vosek, teksturne lastnosti, trdota, kohezivnost, sposobnost vezanja olja, antioksidanti, rožmarinov izvleček, antioksidativni potencial, oksidacija oljCelotno besedilo (datoteka, 1,87 MB)
Ključne besede: termična analiza, termična obstojnost, olja in maščobe, oljčno olje, arašidovo olje, OIT (čas inducirane oksidacije), jodovo številoCelotno besedilo (datoteka, 5,33 MB)
Ključne besede: klobase, barjene klobase, maščobe, olja, maščobnokislinska sestava, kemijske analize, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 865,28 KB)