Ključne besede: HPLC, kofein, prehranska dopolnila, topli napitkiCelotno besedilo (datoteka, 763,59 KB)
Ključne besede: rastlinski napitki, ovseni napitki, hranilna vrednost, potrošniki, senzorična sprejemljivostCelotno besedilo (datoteka, 839,73 KB)
Ključne besede: rastlinski nadomestki živil živalskega izvora, veganski čevapčiči, veganske klobasice, fermentirani rastlinski napitki, veganske majo, hranilna vrednost, označevanje živilCelotno besedilo (datoteka, 1,46 MB)
Ključne besede: rastlinski napitki, nadomestki mleka, vpliv na zdravje, procesne metode, biorazpoložljivost, bioaktivne komponenteCelotno besedilo (datoteka, 559,81 KB)
Ključne besede: ingver, Rhizoma zingiberis, antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, DPPH•, senzorične lastnosti, senzorična sprejemljivost, potrošniki, napitki, bonboniCelotno besedilo (datoteka, 1,26 MB)