1. Vpliv dodatka vitamina E v krmo piščancev na vsebnost oksidov holesterola po skladiščenju in toplotni obdelavi mesaAnže Brejc, 2010, diplomsko delo Ključne besede: perutninsko meso, vitamin E, krma obogatena z vitaminom E, postopki obdelave mesa, holesterol, oksidi holesterola, analizne metode Celotno besedilo (datoteka, 359,18 KB) |
2. Uporaba odvečnega blata iz občinske komunalne čistilne napraveNejc Vesel, 2011, diplomsko delo Ključne besede: VKI, diplomska dela, UNI, komunalna čistilna naprava, uporaba odpadnega blata, uporaba trdnega goriva, uporaba v kmetijstvu, kompostiranje, stroški obdelave Celotno besedilo (datoteka, 2,62 MB) |
3. Optimizacija tvorbe odrezkov pri obdelavi pokrova elektromotorjaDomen Jereb, 2021, diplomsko delo Ključne besede: ulitek, vrtanje, povrtavanje, odrezki, rezalna orodja, nastavljanje rezalne ploščice, hrapavost površine, obraba rezalne ploščice, hrapavost površine, obraba rezalne ploščice, stroški obdelave Celotno besedilo (datoteka, 8,33 MB) |
4. Vpliv toplotnih obdelav na mikrostrukturo in mehanske lastnosti SLM izdelkov iz maraging jeklaJan Štucin, 2021, magistrsko delo Ključne besede: selektivno lasersko pretaljevanje, 3D tisk, maraging jeklo, hibridna izdelava, orodno jeklo, toplotne obdelave, mikrostruktura, mehanske lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 25,75 MB) |
|
|
|
|
|
|