1. Vpliv škropljenja in dodatkov hranilnih snovi na potek alkoholne fermentacije mošta belih vinskih sortKatarina Baša, 2008, diplomsko delo Ključne besede: škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, mošt, rebula, kemijska sestava mošta, vinske kvasovke, hranilne snovi za kvasovke, alkoholna fermentacija, vino, kemijska sestava vina, senzorične lastnosti, kakovost vina Celotno besedilo (datoteka, 601,55 KB) |
|
|
4. Opis reoloških lastnosti rabljenega gojišča mutante Bacillus subtilis PS 216Nina Juršič, 2017, magistrsko delo Ključne besede: Bacillus subtilis, mutanta Bacillus subtilis, rast mikroorganizmov, gojišča, iztrošeno gojišče, reološke lastnosti, viskoznost gojišča, merjenje viskoznosti, zunajcelične polimerne snovi, EPS, PGA Celotno besedilo (datoteka, 2,43 MB) |
|
|
|
|
|
10. Meritev lokalnih magnetnih polj na površini titan oksinitridnih nanopasovZdenka Serušnik, 2016, diplomsko delo Ključne besede: fizika kondenzirane snovi, nanostrukture, titan oksinitridni nanopasovi, magnetne lastnosti, elektronska paramagnetna resonanca, Ramanska spektroskopija, infrardeča spektroskopija Celotno besedilo (datoteka, 2,17 MB) |