Ključne besede: analitske metode, oksidacija beljakovin, produkti oksidacije, proteinski karbonili, ponovljivost metode, piščančje meso, obogateno meso, maščobne kisline, n-3 VNMKCelotno besedilo (datoteka, 1,66 MB)
Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, izvleček rožmarina, stres, oksidativni stres, karbonili, malondialdehidCelotno besedilo (datoteka, 591,04 KB)
Ključne besede: telečje meso, jagnječje meso, zorenje mesa, oksidacija beljakovin, produkti oksidacije, proteinski karbonili, instrumentalne metode, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 3,47 MB)
Ključne besede: piščančje meso, skladiščenje, sestava plinov, modificirana atmosfera, oksidacijski produkti lipidov, proteinski karboniliCelotno besedilo (datoteka, 1,25 MB)