Ključne besede: in vitro meso, proizvodnja, tkivno inženirstvoCelotno besedilo (datoteka, 1,15 MB)
Ključne besede: tehnološki utopizem, in vitro meso, medijski diskurzCelotno besedilo (datoteka, 1,11 MB)
Ključne besede: protimikrobne snovi, rastlinski izvlečki, izvleček rožmarina, protimikrobna učinkovitost, minimalna inhibitorna koncentracija, inhibicija rasti, grampozitivne bakterije, gramnegativne bakterije, patogene bakterije, kvarljivci, in vitro, piščančji mesni sok, piščančje meso, živila, jabolčni sokCelotno besedilo (datoteka, 2,78 MB)
Ključne besede: Campylobacter jejuni, Campylobacter coli, in vitro, piščančje meso, odpornost na kisik, pakiranje v modificirano atmosfero, mlečna kislina, perocetna kislina, hiperaerotolerantni seviCelotno besedilo (datoteka, 2,34 MB)
Ključne besede: celično kmetijstvo, in vitro mleko, in vitro meso, proizvodnja, tkivno inženirstvoCelotno besedilo (datoteka, 1,29 MB)