Ključne besede: koloidi, želirna sredstva, škrob, škrobni geli, hidrokoloidi, zadrževanje jagodne aromeCelotno besedilo (datoteka, 685,05 KB)
Ključne besede: mesni izdelki, piščančji mesni namazi, aditivi, hidrokoloidi, karagenan, teksturne lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1011,86 KB)
Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, smetana, stepanje, stepena smetana, aditivi, hidrokoloidi, karagenan, fizikalne lastnosti, tekstura, povečanje prostornine smetane pri stepanju, overrun, stabilnost, barva, viskoznost, dielektrična konstantaCelotno besedilo (datoteka, 2,00 MB)
Ključne besede: mesna emulzija, aditivi, fosfati, hidrokoloidi, škrob, karagenan, ksantan, tekstura, barva, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 796,08 KB)
Ključne besede: brezglutenski biskviti, riževa moka, hidrokoloidi, ksantan, guar gumi, fizikalno-kemijski parametri, teksturni parametri, senzorična analizaCelotno besedilo (datoteka, 2,46 MB)
Ključne besede: meso, mesni izdelki, mesna emulzija, mesni sir, toplotna obdelava, heterociklični aromatski amini, hidrokoloidi, ksantan gumi, instrumentalno merjenje tekstureCelotno besedilo (datoteka, 1,44 MB)