1. Povečanje vsebnosti selena v radiču (Cichorium intybus L.)Marko Černe, 2007, diplomsko delo Ključne besede: zelenjadarstvo, radič, Cichorium intybus, selen, dodajanje selena, škropljenje, foliarno škropljenje, namakanje, funkcionalna hrana, zdravje Celotno besedilo (datoteka, 420,31 KB) |
2. Formulacija in priprava funkcionalnega živila - kruha, obogatenega z mineralno obogateno kvasno biomasoMarjana Kopač, 2006, diplomsko delo Ključne besede: kruh, funkcionalna živila, mineralno obogatena kvasna biomasa, minerali, selen, baker, cink, Klyveromyces marxianus, funkcionalni dodatki, prehranska vrednost Celotno besedilo (datoteka, 1,14 MB) |
|
4. Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10Maja Koren, 2009, diplomsko delo Ključne besede: mesni izdelki, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, paštete, perutninska jetrna pašteta, živilski dodatki, koencim Q10, askorbinska kislina, [alfa]-tokoferol Celotno besedilo (datoteka, 961,62 KB) |
5. Strokovni slovenski opisi nekaterih krepilnih gimnastičnih vajVesna Bezgovšek, 2013, diplomsko delo Ključne besede: gimnastične vaje, strokovna terminologija, športna rekreacija, moč, fitnes, zdravje, funkcionalna anatomija, mišični sistem, kostni sistem Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
7. Funkcionalna dvojezičnost v javnih ustanovah na avstrijskem KoroškemKarmen Lešnik, 2009, diplomsko delo Ključne besede: diplomska dela, geografske diplome, Avstrija, Avstrijska Koroška, družbena geografija, narodne manjšine, dvojezičnost, funkcionalna dvojezičnost, Koroški Slovenci, manjšinsko šolstvo, zgodovina Celotno besedilo (datoteka, 7,56 MB) |
8. Modeliranje zaposlitvenih sistemov Slovenije na osnovi dnevne mobilnostiMiha Konjar, 2009, diplomsko delo Ključne besede: geodezija, diplomska dela, UNI, mobilnost, prostorska mobilnost, zaposlitveni sistem, trg dela, funkcionalno območje, regija, regionalizacija, funkcionalna regija, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 6,57 MB) |
|
|